Haekplanter

Der findes mange forskellige typer haekplanter. Hver plante har sine egne karakteristika, f.eks. B. hvor meget sollys den har brug for, og hvor meget vand og gødning den skal bruge. Det er vigtigt at opfylde alle disse krav.

Du kan vælge mellem følgende varianter fra vores sortiment for at skabe de smukkeste og mest unikke hække på din ejendom. Og som med enhver plante skal du beskære dem ordentligt for at holde dem sunde og attraktive. Her er nogle af de bedste valg. Sådan opnår du de bedste resultater for din have.

Buksbom er en hårdfør og tørketolerant hækplante, der også kan dyrkes på gaden. Den er stedsegrøn, men kræver ikke meget vedligeholdelse, selvom den trænger til beskæring i varmt vejr. Denne plante kan blive op til 5 meter høj. Den kræver også meget mindre vand end andre typer hækplanter. Uanset om du planlægger et privatliv eller en prydhæk, er der en perfekt plante til din ejendom.

Laurel er også et glimrende valg til en hurtigtvoksende hæk. Den kan blive op til 5 meter høj og kan let beskæres for at bevare formen. Det er et glimrende valg til privatlivsscreening, da det vokser hurtigt, men det er vigtigt at huske, at nogle bambusarter bliver meget høje.

Der er mange typer buske og træer, der giver privatliv. De mest populære sorter er cypres, taks eller thuja. Disse planter er velegnede til haver, men har brug for konstant pleje for at forblive smukke. Når de er etableret, skal de beskæres flere gange om året. En dygtig hånd kan beskære en hæk flere gange i løbet af året for at bevare dens form og modvirke vækst af ukrudt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.